Höstvandra i Åre
Hösten är den vackraste tiden för vandring. Naturen sprakar i höstfärger och luften är klar och krispig. Åreskutan bjuder på lättillgänglig vandring med storslagna vyer och byn på alla bekvämligheter man kan tänka sig. Att vandra i Åre är ett vinnande koncept!

Vandringslederna utgår från torget, men vill du inte gå hela vägen tar du enkelt liften upp på fjället. Lederna är varierande, allt från enklare entimmesturer till mer utmanande dagsturer. Efter dagens vandring tar du liften ner till byn igen för avslappnande afterhike-aktiviteter och goda middagar på restaurang innan du slutligen kryper ner i en nybäddad skön säng hos oss.

Här följer en rad inspirerande vandringsartiklar:

Åre Höstmarknad 27 - 29 september  
Åre Höstmarknad är en färgsprakande familjefest där marknadsknallar, producenter, besökare och bybor tillsammans gör detta till höstens stora händelse i Jämtland med över 20 000 besökare. Ta chansen att strosa runt på Åres gator i dagarna tre och njut av musik, restauranger och olika aktiviteter. 

Åre Höstlov 26 oktober - 2 november
Höstlovet i Åre är en vecka fylld av mys och upplevelser för hela familjen!
Pyssel, äventyrsbad, fackeltåg, tunnbrödsbak, ponnyridning och en massa andra skojiga aktiviteter. I Vildmarkscampet, själva hjärtat under höstlovet, finns olika tipis att krypa in i och utforska. Här kan du lära dig att göra upp eld, tälja, lyssna på spännande historier kring lägerelden, kolla på teater, lära mer om djur och natur, mumsa på grillade äpplen och annat gott.

Det finns maaaaassor av fler aktiviteter i Åre.
För Zipline, cykla downhill och allt mellan himmel och jord, vänligen kontakta:
Explore Are
Camp Are