Åre Bed & Breakfast har 15 rum med totalt 34 bäddar. Våra rum är små men mysiga. Rummen är rena och nybäddade när ni kommer och vi står för städningen när ni reser hem.  Vi har rum i två plan och i två huskroppar som ligger några meter ifrån varandra. De flesta av våra rum är dubbelrum. Ange gärna redan vid bokning önskemål om ni vill ha ett rum med en dubbelsäng eller med två enkelsängar. I tre av våra dubbelrum finns det även en bäddsoffa. Det är dessa rum som är våra tre- och fyrbäddsrum.

Badrum
Det finns fem badrum, ett i varje korridor med dusch och toalett. Nästan alltid ledigt och nästan alltid precis utanför din dörr. 

Frukost
Ingår i ditt rumspris och serveras varje morgon i matsalen. Missa inte det nygräddade brödet!

Vardagsrum
Om träningsvärken tar ut sin rätt kan du hänga i något av våra två mysiga vardagsrum med TV

Wi-Fi
Vi har gratis Wi-Fi i hela huset som har bra täckning i alla rum och gemensamma ytor.   

Parkeringsplatser
Vi har 6 parkeringsplatser för våra gäster, först till kvarn. Finns också betalparkeringar längst med vägen. 

Skid- och cykelförråd
Varje husdel har ett eget skidförråd som ni kommer åt med era rumsnycklar. Vi har självklart också låsbara cykelförråd och möjlighet till tvätt av både cyklar och kläder.

Husdjur
Vi erbjuder tre rum för våra små fyrbenta gäster. Extra städavgift på 100 SEK per vistelse tillkommer. 

Annat som underlättar vid en vistelse i fjällen
På hotell tvingas du ofta tvätta understället i handfatet, här erbjuder vi såväl tvättmaskin som torkskåp. I båda våra huskroppar finns också en liten station med kylskåp, vattenkokare och micro för att värma exempelvis barnmat. I våra reception finner du ett mindre sortiment av godis, chips, schampo, tandborste med mera. 

Lekplats
Sist men inte minst. Vi har ju Sveriges största lekplats utanför knuten också, en 1420 meter hög Åreskuta till ditt förfogande.