Höstlov i Åre v.41 + 44
Här har vi ett finfint höstlovserbjudande för alla som vill komma upp och bo och ta del av byns stora utbud de här veckorna.

Åre Höstmarknad 28-30 sep
Välkommen till en färgsprakande familjefest där över 100 utställare, producenter, besökare och bybor tillsammans under tre dagar gör detta till höstens stora händelse i Jämtland. Strosa runt på Åres gator i dagarna tre och njut av stämningsfull musik, lokalproducerad mat, aktiviteter, folkvimmel och skön atmosfär.

Konstens vecka 29 sep - 7 okt
I Åre med omnejd kan du hitta konst i bland annat Edsåsdalen, Undersåker, Järpen och Duved. Massor av utställningar, vernissager, författarbesök, installationer och föredrag av aktiva konstnärer.

Ski Test Weekend Åre 13-16 dec
Vintersäsongen drar igång på riktigt när Åre bjuder in alla skid- och snowboardälskande på en skön mix av skidåkning, produkttest och en massa nöje under Åre Ski Test Weekend.

Alpina VM i Åre 2019 5-17 feb
Den 5-17 februari 2019 står Åre för tredje gången värd till FIS Alpine World Ski Championships, världens näst största vintersportevenemang efter OS. 

Skutskjutet 11-14 april
Helgen då årets roligaste utförstävling, Skutskjutet, går av stapeln!

Påsk i Åre 15-28 april
Påsken är en av säsongens absoluta höjdpunkter och är fullproppad med happenings dag som kväll, i skidbacken såväl som på byn. Mer info kommer.

Åre sessions 25-28 april
Åre Sessions huserar på ett flertal scener och spelställen runtom i Åre - från skidbackarna till byn. Helgen bjuder på uppträdanden från flera av den nordiska musikscenens främsta artister.